kleinegrotezakkenvullers

Het is bijna niet te geloven, maar na 10 prachtige jaren staat er zo’n 500 ton aan exotisch gesteente op het terrein van Splitkorrel. Om ons 10-jarige jubileum te vieren delen wij graag ons verhaal en krijgt iedere bezoeker een leuk tuinboek mee (Tuinaanleg met natuursteen). In 2005 was split en grind nog bijna alleen maar bij tuincentra te verkrijgen tegen zeer hoge prijzen.

We zijn toen op het idee gekomen van een uniek bedrijfsconcept; een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van split en grind. Na het inschrijven begonnen we enthousiast aan het vullen van onze split & grind zakken (big-bags, mini-bags, zakgoed). Het concept bleek een gouden greep te zijn en al snel bouwden we een klantengroep op van lokale hoveniers.

De steensoorten importeerde we uit groeves uit Italië en Duitsland. Maar door het opzetten van een Internet campagne begon het pas echt te lopen. Nu konden particulieren en bedrijven door heel Nederland ons vinden. Ook het assortiment groeide door en tot op heden kan de klant kiezen uit maar liefst 700 soorten split, brokjes & grind uit alle uithoeken van de wereld. Daarnaast verkopen wij schelpen, breukstenen, keien, glassplit, glasbrokjes, worteldoek, grindstabilisatieplaten, schanskorven en gekleurde houtsnippers.

Voor meer informatie bekijkt u op www.splitkorrel.nl, mail naar info@splitkorrel.nl, bel/whatsapp naar 06-20017819 of kom gewoon langs: Heereweg 443C Lisse.