Navigatie Te Huur

De oplossing voor als u in de USA, Canada, Australië, Thailand, Afrika of Europa et cetera een auto gaat huren. Wij verhuren navigatiesystemen met XL beeldschermen voor autocaravan en trucks met de meest actuele 2011/2012 kaarten. Zie voor ons aanbod de volgende pagina: Actueel aanbod kaarten! Het navigatie systeem is compleet met raambevestiging, auto/ pc lader. Nieuw in ons programma hebben wij XXL beeldschermen te huur! Handig wanneer u in een grote auto of camper rondreist. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Navigatie Auto XXL.

Let op! Er worden uitsluitend navigatiesystemen verhuurd en niet enkel de kaarten! Tevens worden geen kaarten los verkocht!

Het navigatiesysteem is in meerdere talen in te stellen o.a. Nederlands en is eventueel spraakgestuurd.

Behalve alle routes kunt u ook zoeken op nuttige plaatsen zoals: hotels, autoverhuur, benzinepompen, toeristische attracties, winkelcentra et cetera.

Nieuw in ons verhuurprogramma USA Gadgets! Wilt u bereikbaar zijn en blijven in de USA, of wilt u met een veilig gevoel op vakantie, of wilt u zorgeloos al uw apparaten meenemen naar de USA? Kijkt u dan naar het volgende overzicht van producten die wij vanaf nu verhuren:

Tevens verhuren wij dakkoffers en fietsendragers om uw vakantie compleet te maken.

Meer informatie vind u op www.navigatietehuur.nl.